parlux

parlux-logo
PARLUX

Сешоарите с марка Parlux са идеалния партньор, който е винаги е под ръка на професионалиста фризьор. Професионалната гама сешоари Parlux се съобразяват с истинските нужди на фризьорите, както също покриват задължителните изисквания да издържат на тежка експлоатация и да са надеждни при постоянна работа. Фирмата производител е модерна и динамична. Тя прилага иновативни технологии във всяка една фаза на производството (дизайн, производство, тестване) на техните професионални фризьорски инструменти предназначени за техните взискателни клиенти.

ДИЗАЙН

 

Дизайна на сешоарите Parlux винаги е бил вдъхновен от изчистения естетически профил на продукта с ясно очертани линии и проста геометрична форма, които гарантират перфектна ергономичност и удобство при употреба.

‘Простотата на формата’ е това което отличава ‘красотата’ на продуктите с марка Parlux. В комбинация с високото качество и модерните материали вложени в тях правят марката лидер в индустрията през годините.

parlux-design

parlux-team

ЦЕННОСТИТЕ, КОИТО МАРКАТА ИЗПОВЯДВА

 

 • Респект е това, което характеризира фирмата като цяло.
 • Респект към клиента. Parlux постоянно инвестира в подобраване на качеството, функциите и характеристиките на своите продукти, включително и за намаляването на шума при работа.
 • Респект към всички свои партньори поцял свят. Винаги са изграждали силни и дълготрайни партньорства със своите дистрибутори.
 • Респект към всичките си работници, които работят всеотдайно всеки ден за да подобрят продуктите и техните характеристики.
 • Респекти и отговорност към околната среда. Те спазват ‘Eco Friendly’ философията във всички продукти.
sertificati

Качество, здравина и стабилност

 

Това са водещите характеристики на сешоарите Parlux и останалите продукти на марката.
Това важи специално за сешоарите. При тях качеството важна характеристика, която постоянно се прилага още от началния стадий на дизайн и се спазва за всеки един компонент за да се посегигне следното:

 • Издръжливост – всеки ел.мотор използван за сешоарите Parlux гарантира минимум 2000 часа безпроблемна работа
 • Ефективност – преминаване на максимален обем въздух (м3/ч) като през това време е постигнат нужния топлинен баланс
 • Тишина – тих и недразнещ мотор
 • Лек – минимална умора при работа
 • Здрави материали – включително външните панели на корпуса са направени така че да предотвратят цчупване при падане или изпускане
 • Постоянство – качеството е винаги постоянно за да няма разлика кой от всички продукти ползваш
 • Надежност – спазват се най-стриктните европейски и интернационални стандарти (EN 60335-1 – EN 60335-2-23) в зависимост от моделите. Сертифицирани от IMQ, SASO, CSA, SGS, TUV, CCC, PCBC, KUCAS, SISIR, SIRIM. Покриват най-високите изисквания за безопасност приработа и минават тежък процес на вътрешно тестване, за да може клиента винаги да е сигурен и спокоен когатоползва продуктите Parlux
 • Качество – Parlux S.p.A и тяхната система за вътрешен контрол на качеството са сертифицирани по стандартите UNI EN ISO 9001 –Quality Management Systems от тялото за сертифициране IMQ. Те се постоянно целят да подобрят всички свои процеси, да ги приспособят към нуждите на професионалния клиент и да поддържат високия стандарт на всички нива във фирмата.

logo-iso-i9046-k0oevw8-w1000-h1000-l1-n1