30-night_program_nashi-arga

#30daysserum

NASHI ARGAN CAPIXYL – 30 NIGHT PROGRAM е специална интензивна 30 нощна анти-косопадна грижа.

Тя спомага за превенция на косопада и реактивиране на растежа на косата. Формулата на NASHI ARGAN CAPIXYL е богата на концентрирани активни съставки, които съчетават поддържането на красива коса с превенцията на косопада. Ползвайки редовно 30 дневната нощна програма корените на всеки косъм ще са дълбоко тонизирани, скалпът ще е чист и спокоен, а косата подхранена и готова за нов растеж.

arganpro-contacts

Програмата съдържа органично Арганово олио, растителни стволови клетки и невероятния комплекс Capixyl™ 

ОПАКОВКА

20ml x4 capixyl 30 night

Резултати:

  • Първа седмица – Корена на всеки косъм е дълбоко ревитализиран. През първите 7-8 дни се активират около 35% от фоликулите. Стават видими първите резултати от приложението на продукта: сгъстява косата; косъмът е по плътен, тонизиран и здрав; цкалпът е чист и спокоен; косата е видимо подхранена и готова за нов растеж.
  • Втора и Трета седмица – Активно стимулирани от богатите на активни съставки продукти, луковиците на косата енергично формират нови клетки. Корените са отлично подхранени и наситени с кислород. Косата е по-плътна, лъскава и буйна.
  • Четвърта седмица – Косата е видимо по-гъста, плътна и здрава. Косата е израснала на по-голяма дължина. Корените на косата са по-здрави, укрепнали и устойчиви на механично въздействие или натиск.

Начин на приложение:

Нанасяйте последователно 30 нощи. За по-добро действие – вечер преди сън. Препоръчително е да се ползва на чиста коса, след измиване с шампоан Nashi Argan Capixyl TM. Впръскайте 8 пъти от продукта равномерно /2 в челната област, 2 на тила, 2 от ляво и 2 от дясно на скалпа/ и масажирайте. БЕЗ ОТМИВАНЕ!
При контакт на продукта с очите, изплакнете незабавно!

 

capixyl_30night_program-1