Покажи всички

  Кои продукти са ни нужни по време на ски почивката. Козметика подходяща за зимния сезон и почивката в планината.

  Кои продукти са ни нужни по време на ски почивката

  Козметика подходяща за зимния сезон и почивка в планината

  Зимата подлага кожата на екстремни усещания, особено когато сте в планината. Студа и вятъра, на който се излагаме , са последвани от желанието бързо да се стоплим. Ако прибавим и яркото слънце отразено по пистите, стресовите фактори стават твърде много.

  Особено неприятно е, когато сме в планината и се налага да прекараме много време на открито. Тогава кожата на лицето и ръцете е подложена на изпитание. Затова никога не пренебрегвайте специализираната грижа за кожата и не подценявайте вредите на външните фактори.

  Серията козметични продукти за коса, лице и тяло Nashi Argan, ви дава адекватно решение за защита на кожата през зимния сезон.

  Като за начало трябва да се погрижим за кожата на лицето със специален крем. Независимо, че карайки ски или сноуборд, лицата ни са предпазени от маски, студът си е студ. Почти винаги се случва да изложим лицето си на яркото и опасно зимно слънце. Найдобрата грижа в случая е крем, който да е едновременно слънцезащитен и да хидратира кожата на лицето като Nashi Argan Radiant anti-age серум за перфектно лице. Той съдържа сертифицирано органично арганово масло, олио от Амарант, хиалуронова киселина, Фитосквалан, вода от Хамамелис, витамин Е, UVA и UVB филтри.

  Устните са следващия уязвим участък през зимата. Заради специфичната си структура, кожата на устните изсъхва много бързо и може да се напука. В екстремни случаи нетретираните устни могат да кървят и да се възпалят причинявайки дискомфорт. Затова един богат на масла балсам ще ги предпази. Балсамът за устни Nashi Argan Lip Balm ще запази влагата в тях и моментално ще ги подхрани в дълбочина.

  След лицето, кожата на ръцете е найчесто излаганата на влиянието на външните фактори през зимата зона. За да са винаги хидратирани и меки на допир, трябва да ползваме крем за ръце. Балсамът за ръце на Nashi Argan притежава нова обогатена формула, съдържаща арганово масло, витамин Е и масло от сладък бадем за оптимална защита.

  Нужна почивка за кожата след изтощителен ден навън. Студ, слънце и вятър съчетани особено с каране на ски или с дълъг преходслед всичко това няма нищо похубаво от гореща вана. След сгряващата и успокояваща вана е необходимо да нанесете масло по кожата на цялото тяло. Така вие ще се чувствате чисти, свежи и отпочинали за следващия динамичен ден. Nashi Argan dry body oil ще ви даде усещане за незабавно подобрение на тонуса, еластичността и мекотата на вашата кожа