10582877_716116365141276_14

Защо Нас

Можем да изброим много причини, защо да предпочетете нас и марката Nashi Argan. Но според нас най-важните от тях са тези, които повечето наши верни клиенти споделят помежду си и в facebook.com/NashiArganBulgaria

Познаваме добре марката и продуктите Nashi Argan и Parlux. Добре разбираме нуждите на фризьора и крайния клиент, и силно вярваме, че продуктите с марка Nashi Argan са решението, което може напълно да ги задоволи.

100 % оригинални продукти

Стоката, която предлагаме, е директно от ексклузивния вносител за България. Винаги гарантирано качество и произход. Продуктите Nashi Argan и сешоарите Parlux се произвеждат в Италия по най-високи европейски стандарти.
Разполагаме с богат избор оригинална професионална козметика и разнообразие на почти всички модели сешоари Parlux
Винаги поддържаме пълната гама продукти Nashi Argan. При сешоарите Parlux имаме всички модели и повечето цветове за да може всеки клиент и професионалист да изрази себе си по свой индивидуален начин.

maxresdefault

Ние се стараем да улесним нашите клиенти

Вие винаги може да получите нужната информация на тел. 0883/220224 и на 0885/111724 или директно на място в нашия салон Beauty Expert на адрес София, бул Дондуков 55. Ние винаги ще ви дадем правилен съвет и ще ви обърнем персонално внимание. На нашия сайт допълнително сме улеснили нашите клиенти, като сме добавили карта, на която всеки може да открие най-близкия и удобен салон до тях, където да се запознае от близо с марката Nashi Agan и също така да изпробва продуктите.

Срок на годност

Едно от нещата, на които обръщаме особено голямо внимание, е срокът на годност на продуктите. Ние държим нашите клиенти да са доволни и затова строго следим и постоянно контролираме този процес. При нас няма застояли продукти, защото всеки месец получаваме нова стока. Често количествата, които поддържаме, се изчерпват бързо, а понякога, дори по-бързо, отколкото очакваме. Затова, не ни се сърдете, ако любимият Ви продукт не е наличен в момента. Правим всичко възможно да го доставим при вас максимално бързо!

Очакваме ви скоро!

nashi-argan-oil-1000x600