nashialle

Светът на марката NASHI ARGAN е ексклузивно място, отделено само за вас хората, които обичат своята коса!

В ЦЕНТЪРА НА ВНИМАНИЕТО СТЕ ВИЕ.

NASHI ARGAN е козметична марка произведена 100% в Италия. Тя разбира вашите нужди и със своята страст към красотата ги задоволява ефективно. Резултатът е една ексклузивна козметична линия продукти за коса, лице и тяло, създадена, за да пасне на всички тези жени, желаещи да постигнат професионални резултати, но и да поглезят сетивата си.

Вашата тайна за красота

Козметичната линия NASHI ARGAN е направена за красива коса, лице и тяло. Благодарение на богатия избор, е супер лесно за всеки да избере най-подходящите продукти според собствените си нужди. Характерното за всички продукти от серията

NASHI ARGAN е опияняващия аромат: безпогрешна сладост подправена с пикантни нотки ЛЮБОВ! Открийте линиите за – КОСА , Лице и Тяло.

chuongtrinh

Къде ще откриете NASHI ARGAN?

NASHI ARGAN е серия, която може да намерите в добрие салони, където фризьорът търси само най-доброто за себе си и своите клиенти. За да намерите най-близкият и удобен за вас салон, разгледайте нашата карта.

В салона винаги ще са на ваше разположение, да ви обяснят за продуктите и да пробвате техния ефект. Също така, Вие винаги може да получите нужната информация на тел. 0883/220224 и на 0885/111724 или директно на място в нашия салон Beauty Expert на адрес – София, бул Дондуков 55. Ние винаги ще ви дадем правилен съвет и ще ви обърнем персонално внимание.

Нашата Муза/вдъхновение

Влизайки в света на Nashi Argan, вие избирате да сте част от голяма общност, група от красиви жени като самата вас, обединени от своята страст към красота и качество. При нас вие може да изразите себе си, да получите индивидуална препоръка, да споделите вашето мнение за ефекта и така да допринесете за развитието на марката. Най-лесно и удобно може да споделите вашето вдъхновение директно на нашата стена в социалната мрежа Facebook.

nashi-argan-facebook

love-nature

Обичайте природата

Nashi Argan се произвежда с грижа за околната среда така, за да има минимален негативен ефект върху нея.

Всички опаковки са направени от рециклирани и лесно рециклиращи се материали.
Енергията ползвана в целия производствен процес се добива посредством собтвен ВЕЦ.
Всички арганови масла и масла от ленено семе, съдържащи се в продуктите
Nashi Argan, са 100% сертифицирани за техния органичен произход.
Терапиите не съдържат натриев хлорид,сулфати, фосфати и парабени!
Ако желаеш да научиш повече, кликни тук!

Прегръдки

Отдайте се на удоволствието да се поглезите с нашите прекрасни терапии и оставете нежният аромат да разкрие вашата собствена красота, постигната без усилие с продуктите Nashi Argan.
Те ще ви правят компания всеки път, когато желаете и ще ви правят красиви ден след ден.

dsc_0399